OSAATKO SOITTAA? Osallistu Play Back Master 2013 -kisaan!

Play Back Master -kilpailu on tarkoitettu kaikille musiikin tekijöille. Kilpailussa on tarkoituksen tehdä ääniraita 4 minuutin pituiseen Seppo Renvallin tekemään videoklippiin. Voittaja valitaan kolmessa kategoriassa: Bändi, Kone ja Kumma. Voittajan valitsee musiikin, videotaiteen ja -äänen asiantuntijoista koostuva raati. Voittajat saavat mahdollisuuden esittää luomuksensa Keravan taidemuseon Vilkettä ja tajunnanvirtaa -näyttelyn aikana järjestettävässä konsertissa syyskuussa 2013 ja lisäksi tittelin Play Back Master 2013.

Kaikki kilpailuun jätetyt hyväksytyt * ehdotukset pääsevät koosteeseen, joka on nähtävillä Keravan taidemuseon Vilkettä ja tajunnanvirtaa -näyttelyssä Play Back Master 2013 -kilpailun konsertti-iltana.

* Kilpailu säännöt: Kilpailuun hyväksytään yksi ehdotus / kilpailija. Tiedostojen tulee olla MP3- muodossa ja tasan 4 minuuttia pitkiä. Ehdotukset eivät saa loukata tekijänoikeuksia, sisältää mainoksia tai olla muuten sopimattomia julkiseen esitykseen. Järjestäjät voivat halutessaan hylätä ehdotuksen eikä päätöstä tarvitse perustella erikseen. Kilpailun DL on 1.8. jonka jälkeen saapuneita ehdotuksia ei oteta mukaan kilpailuun. Lähetä tiedosto CD:llä tai muistitikulla osoitteeseen: FixC osuuskunta Alppikatu 17 LH2 00530 Helsinki. Materiaaleja ei palauteta. Muista kirjoittaa yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi ja nimesi selvästi. Näyttelyyn tehtävään koosteeseen käytetään ilmoittamaasi nimeä/taiteilijanimeä. Voittajille ja hyväksytyille osallistujille ilmoitetaan kilpailun tuloksista sähköpostitse 20.8. mennessä. Samalla ilomoitetaan Play Back Master 2013 -konsertin tarkka ajankohta Lähettämällä ehdotuksen hyväksyt kilpailun säännöt.

Lataa 70MB .MOV videotiedosto tästä > PBM_MOV

Jos ei onnistu niin tästä saat 10MB FLV tiedoston tästä PBM_FLV

-----------------------------------

Vilkettä ja tajunnanvirtaa – Sähköisen taiteen lähihistoriaa 18.9.–13.10.2013

Keravan taidemuseo
Taide- ja museokeskus Sinkka
Kultasepänkatu 2
04250 Kerava

Avoinna ti, to, pe 11–18, ke 12–19, la–su 11–17
www.sinkka.fi